4 introDesktop
4 introMobile
Alianzas

Aliances que donen vida

Tecnología 3D per ajudar a respirar

Respirador Leitat 1.3.

Creat per l’aliança entre el Consorci de la Zona Franca (CZFB) i la Fundació Leitat (Tecnio) junt amb CatSalut, a través del Consorci Sanitari de Terrassa (CST) i l’Hospital Parc Taulí de Sabadell, entre altres entitats.

Dissenyat per l’enginyer Magí Galindo i validat mèdicament pel doctor Lluís Blanch, director d’Innovació de l’Hospital Parc Taulí de Sabadell.

Imprès amb tecnologia 3D HP Multi Jet Fusion.

És el primer respirador de campanya industrialitzable a gran escala. Fabricació en 3 setmanes (temps rècord d’aprovació per l’Agència Espanyola del Medicament).

 

Producció de 400 unitats durant la pandèmia.

25 hospitals comarcals catalans els han fet servir.

BNEW, una realitat superada

Barcelona s’alça com a capital de la recuperació global davant de la COVID-19

En un any com el 2020, aturar-se no era una opció. Hem creat aliances i hem treballat amb esforç perquè Barcelona segueixi sent un pol empresarial i industrial per al Mediterrani i per a Europa.

 

 

Bnew

Coneix-nos

El 2020 ha estat un any que ha posat a prova la nostra missió, visió i valors. Amb esforç i una gran determinació, hem aconseguit superar els obstacles que hem trobat pel camí.

2020, un any que ha marcat la nostra història

Hitos

Resultats de l’exercici financer

Gestió responsable

El Consorci assegura la seva sostenibilitat econòmica a llarg termini incrementant el seu patrimoni, alineant la seva acció amb els projectes estratègics i mantenint un bon balanç econòmic.